Jongeren zeilkampen

Jongeren zeilkampen

Zeilkamp: een gezellige, actieve watersportvakantie!

Zeilkamp bij Allemansend is actief bezig zijn op het water. Gezellig met een groep leeftijdgenoten genieten van wind en water. Kortom, zeilen is een actieve en gezellige watersportvakantie! Omdat we niet zo’n hele grote zeilschool zijn, leer je elkaar snel kennen en maak je veel vrienden. Kijk maar naar het filmpje links onder, dat zegt genoeg!

Zeilkamp in de kielboot

Met alle valken vaar je een dagtocht naar een dorpje in de buurt. Onderweg leer je zeilen, bijvoorbeeld gijpen en overstag gaan. Aan boord is het gezellig, je zit samen met een enthousiaste instructeur en een aantal leeftijdgenoten. Omdat we iedere dag van bemanning en instructeur proberen te wisselen, leer je iedereen snel kennen.

Zeilkamp in de zwaardboot of catamaran

Kom je een week catamaran of zwaardboot zeilen, dan lunch je meestal op Allemansend. De catamaran gaat nog wel eens mee naar een dorpje.

Thuishaven Elahuizen

Rond vijf uur vaar je de thuishaven weer in. Nadat er schoon schip is gemaakt, is er tijd om gezellig met z’n allen bij elkaar te zitten.

Zeilpraat en gaaf avondprogramma!

Na het eten is er zeilpraat. Je bespreekt dan met je instructeur wat je die dag geleerd hebt. ’s Avonds wordt er een gaaf avondprogramma georganiseerd. De ene keer een spel op het eiland, de andere keer een vossenjacht of een kampvuur.

CWO opleidingssysteem

Wij geven zeilinstructie volgens het CWO-opleidingssysteem. Voor meer informatie klik je op het logo.

zeilkampen