Leren zeilen voor volwassenen

Leren zeilen voor volwassenen: Zeilschool Allemansend in Elahuizen (Zuid West Friesland) heeft zeilcursussen voor jong en oud. Voor kinderen en jongeren zijn er allerlei boottypes om in te leren zeilen. We geven zeilinstructie in jeugdboot, kielboot, zwaardboot en catamaran. Afhankelijk van leeftijd en zeilervaring kunt u kiezen voor één van deze boottypen. De zeilinstuctie aan volwassenen wordt gegeven in een Valk. De kielbootcursus is het meest geschikt om de eerste zeilbeginselen te leren. U vaart op een polyvalk met maximaal vier cursisten en een ervaren instructeur. Ook voor gevorderde zeilers biedt de kielbootcursus genoeg uitdaging.

Zeilschool Allemansend, actief genieten van wind en water

Een gezellige, actieve watersportvakantie!

Je bent de hele dag op het water met andere volwassenen en leert onderweg alles over het zeilen. Wij geven zeilinstructie volgens het CWO-opleidingssysteem. ’s avonds is er zeilpraat. Je bespreekt dan met je instructeur wat je die dag geleerd hebt.

Leren zeilen voor volwassenen

Leren zeilen voor volwassenen

Bij Allemansend geven we vier verschillende cursussen:

Kielboot: de Polyvalk
Deze veilige multifunctionele boot is geschikt voor maximaal vier cursisten.

Leren zeilen voor volwassenen in de kielboot / Valk

Met alle valken vaar je een dagtocht naar een dorpje in de buurt. Onderweg leer je zeilen, bijvoorbeeld gijpen en overstag gaan. Aan boord is het gezellig, je zit samen met een enthousiaste instructeur en een aantal leeftijdgenoten. Omdat we iedere dag van bemanning en instructeur proberen te wisselen, leer je iedereen snel kennen.

Klik hier voor meer informatie over de zeilcursus in de kielboot

Goed leren zeilen

Bij Allemansend kiest u voor een zeilcursus waarbij u deskundig les krijgt. Onze zeilinstructeurs maken u op een prettige manier wegwijs op het water. Ze hebben door de CWO erkende diploma’s.

CWO Zeilschool

Allemansend volgt de diplomalijn van de CWO (Commissie Watersport Opleidingen). Voor de meeste disciplines kun je bij ons de diploma’s niveau 1 t/m 3 behalen. CWO 1 is voor de beginnende zeilers, CWO 2 voor de gevorderde zeiler en CWO 3 voor de vergevorderde zeiler. Voor meer informatie hierover klik hier.Leren zeilen voor volwassenen

De Zeilaccommodatie

Het gebouw ‘Allemansend’ bevat 14 twee persoonskamers die allen een eigen badkamer en apart toilet hebben. Een aantal van deze kamers kan uitgebreid worden tot vier-persoonskamers. Gebouw de Schieman bevat 8 kamers en in totaal 35 bedden. De kamers variëren van twee- tot acht-persoons. De twee-persoonskamers hebben lage bedden, de meerpersoonskamers stapelbedden. Op elke verdieping is voldoende sanitair aanwezig.

Reserveer nu je zeilcursus

 

Zeilschool Allemansend – Leren zeilen voor volwassenen – Actief genieten van wind en water