Bikkelweekenden 2018

In 2018 staan er drie bikkelweekenden voor volwassenen in ons programma opgenomen. Te weten het weekend van 4 – 6 mei, 25 – 27 mei en van 7 – 9 september. In deze weekenden varen we met maximaal 2 deelnemers per polyvalk. Op deze manier kan er op een intensieve manier gevaren worden. We varen geen tochten maar blijven in de buurt van Allemansend om allerlei manoeuvres ruimschoots aan bod te laten komen. Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zeilers! De prijs voor een bikkelweekend bedraagt € 275,– p.p. op basis van vol pension met een verblijf op een vierpersoonskamer. Voor één- en tweepersoonskamers zijn onze normale toeslagen van toepassing.

Masterclass van 12 t/m 21 oktober!

In de herfstvakantie organiseren wij weer onze Masterclass voor jongeren. Vanaf vrijdagavond 12 oktober t/m zondagavond 21 oktober kun je zelf bepalen welke en hoeveel dagen je wilt komen zeilen. Met de Masterclass varen we met maximaal 3 deelnemers en een instructeur. Een mooie gelegenheid om misschien wel je CWO-niveau af te ronden of alvast te starten met een nieuw niveau. Een dag begint ’s avonds na het eten en eindigt de volgend dag na het avondeten. De kosten zijn € 60,– per dag. Om je hiervoor op te geven, ga je naar het inschrijfformulier onder het kopje Reserveren.

Speciaal voor volwassenen: zeilen met Pasen en Pinksteren

Lekker een lang weekend zeilend doorbrengen, genieten van wind en water. Overdag mooie dagtochten maken naar omliggende dorpjes en ’s avonds comfortabel verblijven in onze accommodatie. Laat je volledig verzorgen en kom ontspannen weer thuis! Voor meer info over prijzen en data kijk je onder het kopje Prijzen.