Groepsaccommodatie Friesland

Allemansend groepsaccommodatie Friesland

Groepsaccommodatie Friesland aan het water van Elahuizen (aan de Fluessen)

Groepsaccommodatie Friesland: ontdek deze accommodaties in Elahuizen (Friesland), gelegen in de niet alledaagse omgeving van het Friese Gaasterland. Heerlijk ontspannen bij het water of lekker het bos in. Genieten op de fiets van het weidse uitzicht of met een zeilboot het Friese merengebied doorkruisen.

Keuze uit 2 accommodatie aan het water

U heeft bij Allemansend de keuze uit twee accommodaties.

Mooie accommodatie aan het water

Het gebouw groepsaccommodatie Friesland ‘Allemansend’ is een luxe groepsaccommodatie met onder andere tweepersoonskamers, een professionele vergaderruimte en een uitgebreid overdekt terras aan het water.

WiFi netwerk

Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan maximaal 42 personen en is alleen te huur op basis van volledige verzorging. Allemansend heeft de beschikking over een draadloos netwerk.

Geschikt voor o.m. schoolkamp of familieweekend

Gebouw ‘De Schieman’ is een statig herenhuis. Maar zodanig aangepast dat het zeer geschikt is voor bewoning door groepen en biedt plaats aan maximaal 39 personen. Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een schoolkamp, een familieweekend of een verenigingsuitje. Ook hier is een draadloos netwerk aanwezig.

Op basis van zelfverzorging

Groepsaccommodatie De Schieman is te huur op basis van zelfverzorging, maar volledige of gedeeltelijke verzorging is ook mogelijk.

Afzonderlijk en samen te gebruiken

U kunt beide gebouwen gebruiken en binnendoor overlopen van ‘Allemansend’ naar ‘De Schieman’. De gebouwen zijn ook afzonderlijk te huren. Hierdoor kunnen er twee groepen tegelijk aanwezig zijn zonder dat ze elkaar hinderen.

2- en 4- persoonskamers

Het gebouw ‘Allemansend’ bevat 14 twee persoonskamers die allen een eigen badkamer en apart toilet hebben. Een aantal van deze kamers kan uitgebreid worden tot vier-persoonskamers. In ‘Allemansend’ kunnen maximaal 42 personen terecht.

Mooie vergaderruimte

Op de 2e verdieping bevindt zich een professionele vergaderruimte. Geschikt voor vergaderingen, trainingen e.d., bedoeld tot circa 20 personen.

Groepsaccommodatie Friesland met gezellige recreatieruimte en overdekt terras

Beneden is er een gezellige recreatieruimte waar een dartbord hangt en een pooltafel staat. Uiteraard is er ook een bar en een gedeeltelijk overdekt terras aan onze haven, met het uitzicht op het meer de Fluessen.

Vaar- en zeil- arrangementen

Naast families kunne ook bedrijven, verenigingen e.d. gebruik maken van de faciliteiten van Allemansend. Vaak in combinatie met onze zeilarrangementen. Het huren van het gebouw ‘Allemansend’ kan alleen met volledige verzorging.

Tarieven accommodatie Allemansend ->

Groepsaccommodatie Friesland  Groepsaccommodatie Friesland