Groepsaccommodatie Friesland aan water

Groepsaccommodatie Friesland aan water bij Allemansend in Elahuizen

Groepsaccommodatie Friesland aan water (De Fluessen / Friesland)

Groepsaccommodatie Friesland aan water: Ontdek deze accommodaties in Elahuizen, gelegen in de niet alledaagse omgeving van het Friese Gaasterland. Heerlijk ontspannen bij het water of lekker het bos in. Genieten op de fiets van het weidse uitzicht of met een zeilboot het Friese merengebied doorkruisen.

Groepsaccommodatie Friesland aan water, Keuze uit 2 groepsaccommodatie’s

U heeft bij Allemansend de keuze uit twee accommodaties.

Mooie Groepsaccommodatie Friesland aan water

Het gebouw ‘Allemansend’ is een luxe accommodatie met onder andere tweepersoonskamers, een professionele vergaderruimte en een uitgebreid overdekt terras aan het water.

WiFi netwerk

Deze accommodatie biedt plaats aan maximaal 42 personen en is alleen te huur op basis van volledige verzorging. Allemansend heeft de beschikking over een draadloos netwerk.

Geschikt voor o.m. schoolkamp of familieweekend

Gebouw ‘De Schieman’ is een statig herenhuis. Maar zodanig aangepast dat het zeer geschikt is voor bewoning door groepen en biedt plaats aan maximaal 39 personen. Deze accommodatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een schoolkamp, een familieweekend of een verenigingsuitje. Ook hier is een draadloos netwerk aanwezig.

Op basis van zelfverzorging

De Schieman is te huur op basis van zelfverzorging. Volledige of gedeeltelijke verzorging is ook mogelijk.

Afzonderlijk en samen te gebruiken

U kunt beide gebouwen gebruiken en binnendoor overlopen van ‘Allemansend’ naar ‘De Schieman’. De gebouwen zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Hierdoor kunnen er twee groepen tegelijk aanwezig zijn zonder dat ze elkaar hinderen.

2- en 4- persoonskamers

Het gebouw ‘Allemansend’ bevat 14 twee persoonskamers die allen een eigen badkamer en apart toilet hebben. Een aantal van deze kamers kan uitgebreid worden tot vier-persoonskamers. In ‘Allemansend’ kunnen maximaal 42 personen terecht.

Mooie vergaderruimte

Op de 2e verdieping bevindt zich een professionele vergaderruimte. Geschikt voor vergaderingen, trainingen e.d., bedoeld tot circa 20 personen.

Gezellige recreatieruimte met overdekt terras

Beneden is er een gezellige recreatieruimte waar een dartbord hangt en een pooltafel staat. Uiteraard is er ook een bar en een gedeeltelijk overdekt terras aan onze haven, met uitzicht op het meer de Fluessen.

Vaar- en zeil- arrangementen

Naast bedrijven kunnen ook families, verenigingen e.d. gebruik maken van de faciliteiten van Allemansend. Vaak in combinatie met onze zeilarrangementen. Het huren van het gebouw ‘Allemansend’ kan alleen met volledige verzorging.

Tarieven groepsaccommodatie Allemansend ->

Groepsaccommodatie friesland aan water  Groepsaccommodatie friesland aan water