Accommodatie

Groepsaccommodaties

Accommodaties in Elahuizen (Friesland)

Ontdek deze accommodaties in Elahuizen, gelegen in de niet alledaagse omgeving van het Friese Gaasterland. Heerlijk ontspannen bij het water of lekker het bos in. Genieten op de fiets van het weidse uitzicht of met een zeilboot het Friese merengebied doorkruisen.

Keuze uit twee groepsaccommodaties

U heeft bij Allemansend de keuze uit twee accommodaties.

Luxe accommodatie

Het gebouw ‘Allemansend’ is een luxe accommodatie met onder andere tweepersoonskamers, een professionele vergaderruimte en een uitgebreid overdekt terras aan het water.

Draadloos netwerk

Deze accommodatie biedt plaats aan maximaal 42 personen en is alleen te huur op basis van volledige verzorging. Allemansend heeft de beschikking over een draadloos netwerk.

Geschikt voor o.m. schoolkamp of familieweekend

Gebouw ‘De Schieman’ is een statig herenhuis. Maar zodanig aangepast dat het zeer geschikt is voor bewoning door groepen en biedt plaats aan maximaal 39 personen. Deze accommodatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een schoolkamp, een familieweekend of een verenigingsuitje. Ook hier is een draadloos netwerk aanwezig.

Zelfverzorging

De Schieman is te huur op basis van zelfverzorging. Volledige of gedeeltelijke verzorging is ook mogelijk.

Afzonderlijk en samen te gebruiken

U kunt beide gebouwen gebruiken en binnendoor overlopen van ‘Allemansend’ naar ‘De Schieman’. De gebouwen zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Hierdoor kunnen er twee groepen tegelijk aanwezig zijn zonder dat ze elkaar hinderen.